Со современ изглед и технолошки софистицирана формула синонимот за средство за миење садови – „Сјај“ е повторно тука.По долга пауза од пазарот, ја имаме честа да го вратиме, се надеваме на големо задоволство на купувачите, во продавниците и во секое домаќинство во земјата. Вашиот омилен детергент ...