Лира е премиум течен детергент за перење алишта. Создаден од најквалитетни суровини. На оргиналната формула и додадовме најсовремени состојки со што добивме производ од светска класа.„Лира“ ефикасно ги пере сите видови на шарени, црни и бели ткаенини, а притоа не ги оштетува боите. Ги штити ...